De persoonlijke aanpak van Romano Voetbalschool.

 

De voetbalschool van Romano Calor is inmiddels alweer een aantal jaren actief in Gorinchem en omstreken. Veel jonge voetballertjes hebben al eens les gehad van Romano of deelgenomen aan een van de voetbaldagen die regelmatig in de schoolvakanties georganiseerd worden. Dat de inspanningen van Romano resultaat hebben, blijkt wel uit het feit dat er regelmatig jonge pupillen gevraagd worden om stage te lopen bij een profclub of daadwerkelijk de overstap maken. Ook hebben een groot aantal voetbalschoolleerlingen een basisplek verworven in een selectieteam bij hun eigen club.

 

Toch is Romano van mening dat hij nog beter in staat zou zijn om het beste uit de jonge voetballers naar boven te halen als hij ze persoonlijk zou begeleiden. Daarom start hij dit najaar met de “persoonlijke coaching.”
De één op één aanpak van de persoonlijke coaching stelt Romano in staat om de jonge voetballer precies datgene te bieden wat deze speler op dat moment nodig heeft.
Dat kan bestaan uit extra techniektrainingen of loopscholing, maar ook balcontrole of coördinatieoefeningen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn de jonge voetballers technisch wel vaardig, maar mentaal nog niet zo sterk. Sommigen hebben een negatief beeld van zichzelf (“ik kan het toch niet”) of ze durven geen acties te maken tijdens de wedstrijd (“het lukt me toch niet”). Tijdens de persoonlijke coaching is er dan ook veel aandacht voor het mentaal sterker worden.

 

De persoonlijke coaching is niet alleen bedoeld voor voetballers die al lid zijn van de voetbalschool. Elke jeugdspeler die behoefte heeft aan de één op één aanpak, ook al is het maar voor een paar sessies, is bij Romano aan het juiste adres. Romano haalt het beste in elke speler naar boven en laat ze met veel meer flair voetballen.

Laaste Nieuws

Foto’s

  • romanovoetbalschool3
  • romanovoetbalschool2
  • romanovoetbalschool1

Archieven

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube